MUREBEST

Mobilje Italiane

AL
UK

Slide 1 jFlow Plus Murebest Fier
"Murebest " shpk
L:"11 Janari"Rr: "Ramiz Aranitasi" Fier, Albania
Tel: +355 34 221467
Fax: +355 34 223603
Email: murebest.fier@gmail.com
Lexo më shumë
Slide 2 jFlow Plus Murebest Tirana
Tirane-Murebest sh.p.k
Rruga “Gjergj Fishta” anes Lanes
Tirane-Albania
Tel.+355 42 258097
Fax. +355 42 247801
Mob. 355 68 2098233
e-mail: murebest.tirana@gmail.com
Lexo më shumë
Slide 3 jFlow Plus Murebest Prishtina
Prishtine- Murebest n.t.p
Rruga “Nene Tereza” 74 Fushe Kosove
Prishtine - Kosove
Tel/Fax.+ 381 38 535 335.
Mob. +377 44 22 64 62
e-mail: murebest.prishtina@gmail.com
Lexo më shumë


Kush jemi?

Logo

Çfarë Bëjmë?

  Mobilojme, dizenjome Shtëpitë, hotelet, zyrat, baret dhe restorantet tuaja duke filluar nga dyert, dritaret, parketët, shkallët dhe parmak shkallësh(dru ose inox) deri te kuzhina, dhoma gjumi e çdo aksesor që nevojitet për mobilim

Çfarë garantojmë?

Cilësi komfort dhe profesionalizëm me arkitektë shqiptarë si edhe në bashkëpunim me studio italiane • Foto nga punët tona


Fier-Murebest sh.p.k

 • L:"11 Janari"Rr: "Ramiz Aranitasi" Fier, Albania
  Tel: +355 34 221467
  Fax: +355 34 223603
  Email: murebest.fier@gmail.com

Tirane-Murebest sh.p.k

 • Rruga “Gjergj Fishta” anes Lanes
  Tirane-Albania
  Tel.+355 42 258097
  Fax. +355 42 247801
  Mob. 355 68 2098233
  e-mail: murebest.tirana@gmail.com

Prishtine- Murebest n.t.p

 • Rruga “Nene Tereza” 74 Fushe Kosove
  Prishtine - Kosove
  Tel/Fax.+ 381 38 535 335.
  Mob. +377 44 22 64 62
  e-mail:murebest.prishtina@gmail.com